Menu Close

Service

Service

CELAROM, asigura la intreaga gama de produse comercializate service in garantie si post garantie.

De asemenea punem la dispozitia clientilor reperele dorite, cele uzuale fiind in permanenta pe stoc.

Rapiditatea si calitatea serviciilor prestate, sunt de acum recunoscute de numerosii clienti, din cei peste 10 ani de activitate.

Pentru cei ce nu detin un motofierastrau STIHL, Bosch si nu au unde repara acea marca putem pune la dispozitie un CD cu imagini si text si cu metodologia teoretica si practica pentru localizarea si remedierea defectelor. Acest CD poate fi transmis si in format electronic pe mail.

Cei ce nu au o carte tehnica sau nu o au in limba romana pot descarca din pagina de SFATURI, ghidul de intretinere si exploatare.

Pentru alte sfaturi utile faceti clik aici :

http://freebricoservice.4t.com

http://stihlservice.freeservers.com
http://repair.itgo.com

http://create.itgo.com

 

 

SC CELAROM SRL asigura o gama intreaga de operatii de intretinere si reparatii in unitatea sa de service din Bucuresti din Bld. Alexandru Obregia nr. 7A, bl.I2C, Ap 1, Sector 4, Bucuresti, pentru utilajele si echipamente  marca – STIHL, VIKING Honda,  Bosh, Makita, HomeElite,  RYOBY.

Unitatea noastra de service este echipata cu sisteme de ultima ora de diagnosticare si reparare, iar tehnicienii nostri de service au beneficiat si beneficiaza anual de o pregatire intensa, fiind la curent cu cele mai noi tehnologii si metode de reparatie.

SC CELAROM SRL va pune la dispozitie o serie de operatiuni post – vanzare dintre care amintim:

– Revizii tehnice curente/reparatii in perioada de garantie si post-garantie

– Furnizare de piese de schimb originale

– Revizii tehnice curente/reparatii in perioada de garantie si post-garantie

Instruirea clientilor pentru utilizarea / exploatarea / intretinerea utilajelor;

 

 

Informatii magazin

Livrarile se realizeaza pe intreg teritoriul Romaniei.

Comenzile online se primesc in regim NON-STOP. Livrarea produselor se realizeaza in general in termen de 1 – 3 zile lucratoare.

Comenzile sunt preluate si livrate de diferite firme, parteneri contractuali ai firmei CELAROM SRL.

Plata produselor achizitionate se face:

  • Numerar in momentul primirii produselor
  • Prin ordin de plata (virament bancar) in contul firmei careia ii apartin produsele comandate.

Despre noi

Sediul social: Str.Prasilei nr. 96 B, Sector 4, Bucuresti

Capital social: 200 RON

Capital 100% Romanesc (Asociat unic Cosmin Condorateanu)

CUI: 13930145;

Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/5434/2001

Societatea  CELAROM SRL a fost infiintata in anul 2001, avand de la infiintare si pana in prezent aceeasi structura a actionariatului, respectiv d-l Cosmin Condorateanu – asociat unic si administrator.

Initial, obiectul de activitate al societatii l-a reprezentat comertul cu ridicata al componentelor de aparataj electric si al uneltelor de mana.

1. Pentru componentele de aparataj electric, marcile comercializate sunt:

a. Electroaparataj – cea mai mare intreprindere de acest gen din Romania;

b. ABB – leader mondial in domeniu.

2. Pentru scule si unelte de mana, produsele comercializate sunt marca MOB & IUS Brasov- cel mai mare producator de profil din tara.

Ulterior, din necesitatea de a furniza clientilor o gama cat mai larga de produse, societatea si-a extins obiectul de activitate, devenind distribuitor al sculelor electrice si accesoriilor marca Bosch.

Nevoia permanenta de a se adapta la cererea pietei, a determinat ca, o parte din activitatea de distributie sa se indrepte si  spre comertul cu ridicata al materialelor de constructii, ramura cu un rulaj considerabil.

Deasemenea, in prezent se fac importuri din Uniunea Europeana (Franta,Germania, Spania, Grecia, Polonia, Olanda) si din afara acesteia (India,  China).

In prezent societatea are 14 angajati, detine un parc auto de 17 autovehicule, se afla pe un trend ascendent din punct de vedere financiar.

Daca in primul an de activitate rulajul era de 200 mii  euro, pe parcursul anilor a crescut pana la aproximativ 3,5 milioane euro in 2008.

Societatea nu are datorii la bugetul de stat si nici litigii de nici o natura cu furnizorii.

Experienta de 8 ani pe piata romaneasca si implementarea sistemului de management ISO 9001 obliga societatea la selectarea cu atentie a partenerilor sai si evaluarea periodica a acestora.

CELAROM SRL a fost cotata in anul 2007 pe locul III in top-ul distribuitorilor  Mob&IUS, a obtinut in 2003 locul V in topul firmelor din sectorul 4, distinctie acordata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei in colaborare cu Primaria Sectorului 4.

In prezent, in urma indrumarii conducerii, o parte din angajatii TESA se specializeaza in cadrul Facultatii de Management Dimitrie Cantemir, respectiv Facultatii de Contabilitate Spiru Haret.

De curand s-a ivit oportunitatea preluarii unor lucrarii de construcii si reabilitarii ale unor drumuri judetene in subantrepriza. Urmare a acestei situatii aparute s-a luat decizia de a se schimba obiectul principal de activitate .Acesta este in  prezent „ Lucrari de constructii ale drumurilor si autostrazilor – CAEN  4211  „